Ignite Nutrtion Matyn Ford Amino-UP 294g

Maximizează-ți antrenamentul alimentându-ți mușchii cu nutrienti  potriviti. Amino-Up conține 5 grame de BCAA extrem de anabolice într-un raport inovativ 8: 1: 1, incluzând un profil complet al tuturor EAA-urilor și o matrice electrolitică care vă ajută să vă rehidratați  astfel încât să vă puteți antrena mai mult . , de fiecare data.

Matricea BCAA + EAA

Matricea electrolitelor

4G de L-Leucine

Crește rezistența + timpul de recuperare, minimizează oboseala

Amino-Up de Ignite Nutrition ar trebui să fie primul pe lista ta. Formula noastră avansată de BCAA prezintă 5 grame de BCAA dovedite într-un raport inovativ 8: 1: 1 care se traduce prin faptul că primești 4 grame de L-Leucină extrem de anabolice. De asemenea, am inclus 6 alți aminoacizi esențiali și 1 gram din matricea noastră de electroliți pentru rehidratarea musculară completă.

BCAA 8:1:1 RATIO MATRIX

BCAAs sunt utilizate în primul rând pentru stimularea sintezei proteice - dar sunt, de asemenea, anti-catabolice. Dacă nu aveți suficiente BCAA-uri disponibile în corp pentru a răspunde cerințelor pe care le plasați, corpul dvs. va descompune țesutul muscular pentru a obține BCAA-urile de care are nevoie. Ședințele de antrenament intens și ședințele cardio dure pot epuiza drastic nivelul BCAA. Se poate înrăutăți - dacă concurezi într-un sport în care trebuie să scăzi aportul caloric pentru a face greutate, continuă să epuizezi BCAA. (1) Amino-Up conține matrice BCAA de înaltă performanță, care va ridica nivelul BCAA și va obține tu la o stare anabolizantă. Vorbim 5 grame de BCAA într-un raport avansat 8: 1: 1, astfel încât să obțineți doza clinică completă de Leucină super-anabolică (2)

EAA MATRIX

Există nouă aminoacizi esențiali disponibili și cercetările recente sugerează că lucrează împreună pentru a stimula sinteza proteinelor și pentru a preveni descompunerea proteinelor musculare. De asemenea, ajută la recuperare - un alt avantaj important. (3) Acest lucru înseamnă că aveți nevoie de mai mult decât chiar și matricea noastră inovatoare BCAA, corpul dvs. solicită celelalte EAA, sau aminoacizi esențiali, pentru o recuperare maximă și performanțe musculare. De aceea ne-am asigurat să includem un profil complet de EAA pentru a mări un supliment deja facut pentru a câștiga. 

ELECTROLYTE MATRIX

Menținerea unei stări de hidratare este esențială pentru orice sportiv, mai ales dacă sportul dvs. necesită diverse stiluri de antrenament pe parcursul mai multor sesiuni de antrenament diferite, într-o singură zi. Nu numai că Amino-Up vă va menține într-o stare anabolică, va preveni catabolismul și va susține recuperarea, ci vă va menține hidratat cu un complex avansat de două tipuri de magneziu, sodiu și potasiu, plus citrat de calciu pentru o absorbție optimă. Electroliții ajută organismul să se redreseze, astfel încât să puteți efectua la maxim un timp pentru următoarea sesiune de antrenament. (4) 

Mod de Administrare: Amestecati 1 cupa cu 240 ml de apa rece si consumati inainte/in timpul / dupa antrenament 

Atenție!!!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este contraindicat minorilor,produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.


Aromele se stabilesc la telefon dupa efectuarea comenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ignite Nutrition Matyn Ford Amino-UP 294g

  • 142,00Lei
  • 127,00Lei


Produse asemănătoare

Scivation Xtend BCAAs 430g

Scivation Xtend BCAAs 430g

Xtend BCAAs 30 de serviri Scivation Xtend BCAAs este varianta noua a suplimentului Scivation Xten..

118,00Lei

BiotechUSA BCAA Zero 360g

BiotechUSA BCAA Zero 360g

BCAA Flash Zero conține aminoacizi leucină, izoleucină și valină în proporție de 2: 1: 1, care spo..

110,00Lei

5% Rich Piana Drink Sleep Grow 450g

5% Rich Piana Drink Sleep Grow 450g

Rich Piana 5% Nutrition Drink Sleep Acum savurați toată ziua BCAA, dar vă mențineți mușchii cu nutri..

195,00Lei

ProSupps HydroBCAA 1305g

ProSupps HydroBCAA 1305g

Dacă sunteți în căutarea unui impresionant aminoacid care să vă suplimenteze stack-ul, sprijinind ef..

275,00Lei

ProSupps HydroBCAA 435g

ProSupps HydroBCAA 435g

Dacă sunteți în căutarea unui impresionant aminoacid care să vă suplimenteze stack-ul, sprijinind ef..

142,00Lei

BIOGENIX Health and Nutrition BCAA genix reload 700g

BIOGENIX Health and Nutrition BCAA genix reload 700g

BIOGENIX Health and Nutrition BCAA genix reloadSupliment alimentar sub forma de  pulbere. Cu în..

168,00Lei

Etichete: Ignite Nutrition Matyn Ford Amino-UP 294g