• Evolite Maca 500 mg 100 capsules

Evolite Maca 500 mg

Este un supliment pe bază de extract de plante din maca peruviană, un compus care a fost folosit deja de sute de ani de către locuitorii din Anzi ca remediu natural pentru o serie de probleme legate atât de sfera fizică rezistivă, cât și de cea sexuală.

Produsul se poate lăuda cu proprietăți afrodisiace și adaptogene, în plus este excelent pentru îmbunătățirea fertilității omului prin creșterea volumului spermei și a motilității spermei.

S-ar părea, de asemenea, că o parte din caracteristicile afrodisiace îi sunt conferite de capacitatea de a modula unii hormoni precum LH și testosteron, din acest motiv maca este, de asemenea, utilă pentru obiectivele de creștere a masei musculare.

Evolite Maca 500mg: rezistență fizică și vigoare masculină, dar nu numai

Din punct de vedere al rezistenței la stresuri psihofizice precum cele induse și de sport, maca este excepțională, de fapt are proprietăți adaptogene, adică îmbunătățește capacitatea organismului de a se adapta atât la eforturile fizice, cât și la cele psihologice.

Această caracteristică plasează extractul ca o soluție validă pentru îmbunătățirea capacității rezistive a corpului și în raport cu sportul, în special cele de rezistență și durată.

Din punctul de vedere al vigoării și fertilității masculine, aceste proprietăți pot fi urmărite înapoi la capacitatea extractului de a îmbunătăți numărul și abilitățile motorii ale spermatozoizilor, aceste mici celule care fac parte din sistemul reproductiv uman.

Mai mult, trebuie spus că extractul promovează prezența în sânge a hormonilor masculini foarte importanți, cum ar fi LH și testosteronul, care, pe lângă faptul că sunt conectați cu funcția sexuală, sunt de ajutor pentru creșterea musculară în două moduri și vorbim mai presus de toate despre testosteron și, prin urmare, :

îmbunătățirea sintezei proteinelor în așa fel încât să regenereze țesuturile musculare deteriorate de antrenament mai repede pentru a le face mai mari, mai puternice și mai rezistente decât înainte;

creșterea forței fizice cu îmbunătățirea consecventă a intensității antrenamentului, care la rândul său este legată de stimulul necesar pentru a induce creșterea musculară.

Cum să luați și ce să combinați cu Evolite Maca 500mg

Până la două capsule pe zi sunt suficiente pentru a obține beneficiul maxim cu riscul minim de efecte secundare. În mod normal, maca peruviană este bine tolerată de oameni în dozele indicate, așa că nu le depășiți și pentru că probabil nu ați avea nicio îmbunătățire.

Pentru a amplifica efectele specifice ale produsului, puteți combina o serie de alți nutrienți care acționează ca sinergici, să vedem care sunt:

muira puama, tribulus terrestris și schinduf, alte trei extracte bogate în saponine steroidice, compuși vegetali care acționează asupra stimulului endocrin, în special asupra testosteronului și prezenței sale libere în sânge;

stimulatori ai oxidului de azot, un compus care vasul dilată țesuturile, provocând, de asemenea, o mai bună umplere a corpurilor cavernoase ale penisului, astfel încât să se determine o erecție mai tonifiată și mai durabilă;

taurină, cofeină și glucuronolactonă dacă doriți să profitați de proprietățile adaptogene ale maca.

În cele din urmă, amintiți-vă că Evolite Maca 500mg nu trebuie utilizat fără sfatul medicului dacă există patologii anterioare sau dacă luați medicamente.

Mod de Administrare:Se iau 1-2 capsule pe zi cu apă.

Porții pe recipient: 100 Porții: 1 capsulă-servire

Cantitate per servire

Extract din rădăcină de Maca peruviană 500 mg

Atenție!!!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este contraindicat minorilor,produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Evolite Maca 500 mg 100 capsules

  • 32,00RON


Produse asemănătoare

NOW Maca 500mg  100 VegCaps

NOW Maca 500mg 100 VegCaps

Maca (Lepidium meyenii) este cultivat la înălțimi înalte din regiunea Andes din Peru centrală. Acest..

55,00RON

Balkan Pharmaceuticals Pregnolone 30 serviri

Balkan Pharmaceuticals Pregnolone 30 serviri

Balkan Pharmaceuticals PregnoloneInformatii nutritionaleAlfalfa (30 capsule)Suc de lucerna – 500mg (..

142,00RON

Evolite Saw Palmetto Serona Repens Extract 90 capsules

Evolite Saw Palmetto Serona Repens Extract 90 capsules

Evolite Saw Palmetto Serona Repens Extract Saw Palmetto (palmierul pitic) contribuie la buna fu..

47,00RON

Evolite Ultra Test HardCore Test Formula 180 capsules

Evolite Ultra Test HardCore Test Formula 180 capsules

Evolite Ultra Test HardCore Test FormulaEste un hardcore testosteron booster cu efect anabolic puter..

172,00RON

Evolite Tribulus Terrestris Xtreme Caps 60 capsules

Evolite Tribulus Terrestris Xtreme Caps 60 capsules

Evolite Tribulus Terrestris Xtreme Caps Tribulus Terrestris Xtreme 60cps de la Evolite, un prod..

47,00RON

NOW Saw Palmetto Extract 160mg 60 softgels

NOW Saw Palmetto Extract 160mg 60 softgels

NOW Saw Palmetto Extract 160mgSaw Palmetto (Serenoa serrulata) este originar din Indiile de Vest și ..

67,00RON

Etichete: Evolite Maca 500 mg 100 capsules