• Evolite Glutamine 400g

Evolite Glutamine 

Susținerea sistemului imunitar

-Sustine digestia 

-Protecție musculară

-Capacitatea de a crește intensitatea exercițiilor

Glutamina de la Evolite Nutrition vă va permite să vă protejați mușchii de efectele negative ale exercițiilor fizice excesive. Este un aminoacid valoros, a cărui suplimentare este apreciată de majoritatea sportivilor profesioniști.

In Glutamina de la Evolite a fost folosită materii prime de cea mai înaltă calitate - direct de la liderii mondiali implicați în producția lor. Glutamina aparține unui set de aminoacizi, pe care corpul uman nu este capabil să-i sintetizeze în cantități suficiente (CEAA) în condiții specifice. Suplimentarea cu glutamină este recomandată în special în condiții de stres asupra organismului sau la efort fizic.

 Merită să știți că glutamina este principala sursă de energie (chiar mai bună decât glucoza) pentru leucocitele și celulele intestinale. Aceasta înseamnă că menținerea unui nivel ridicat de glutamină susține funcționarea sistemului imunitar și a sistemului digestiv. 

Glutamina Evolite este un preparat de calitate superioară fără umpluturi sub formă de îndulcitori sau coloranti  artificiali. O porție de produs furnizează exact 4,75 g de glutamină și 0,25 g de taurină.

Mod de  Administrare: Amestecati o servire ( 5g) in 150-200 ml de apa sau in shake-ul proteic de dupa antrenament / in timpul zilei 

Atenție!!!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este contraindicat minorilor,produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.


Aromele se stabilesc la telefon dupa efectuarea comenzii


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Evolite Glutamine 400g

  • 72,00RON

Produse asemănătoare

Muscletech  Glutamine 302g

Muscletech Glutamine 302g

Glutamina sustine organismul in refacerea rapida dupa antrenamente, volumul muscular, refacerea depo..

79,00RON

Etichete: Evolite Glutamine 400g