Evogen EVP-3D Stim-FREE 

> FOCUS MENTAL †> INTENSITATE POMP †> VASCULARITATE MUSCULARĂ †

 Ești pregătit să # GET3D?

Clienții lui Hany nu se antrenează pentru primele zece afișări la fel cum nu te antrenezi pentru rezultate mediocre. Se antrenează pentru a câștiga și își doresc un brand de calitate în care pot avea încredere pentru a oferi cel mai bun combustibil pentru motorul lor. Istoricul său de a construi fizici extreme este la fel de legendară ca acele imagini poppinge „3D” care apar în minte când vă gândiți la campionii pe care îi antrenează. Acum, Evogen îți oferă aceleași instrumente pentru a-ți construi propriul fizic 3D și a-ți duce antrenamentul la un nivel pe care nu ai crezut-o niciodată posibil.


EVP-3D este perfect pentru cei care își doresc în continuare concentrarea mentală, dar sunt sensibili la cofeină și stimulenți. Este ideal pentru persoanele care se antrenează noaptea târziu și trebuie să poată dormi după antrenament. Acest lucru vă asigură repausul adecvat pentru a recupera și a construi mușchi de calitate. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru cei care se ocupă greu de stimulanți tot anul și trebuie să facă o pauză, permițându-le sistemelor să se reseteze.


PENTRU A OBȚINE 3D CERINȚE INGREDIENTE EXTREME

NITRAT DE ARGININĂ (AS NO3-T®) - Această formă extrem de apreciată și patentată de arginină este considerată un standard al industriei și pentru un motiv întemeiat. Ofera substraturi care induc oxidarea de oxid nitric, care necesită o mică conversie pentru a induce eliberarea rapidă de oxid nitric. Evogen folosește o doză UITĂ pentru a vă oferi vasodilatație extremă și pompe precum nu ați mai experimentat până acum.


CITRULLINE - În timp ce multe mărci încă utilizează malat de citrulină, Evogen a ales să folosească o doză mare de citrulină pură datorită rezultatelor sale superioare. Aceasta nu a fost o decizie ieftină, iar diferența de rezultate din această formulă nu este de neegalat. Citrulina pură nu numai că ajută la creșterea nivelului de oxid nitric, dar ajută și la eliminarea toxinelor provocate de exerciții fizice și a deșeurilor precum amoniacul. De fapt, vă simțiți mai reînnoit după un antrenament din acest motiv și este esențial pentru succesul acestei formulări.


LIONS MANE EXTRACT (AS HERICIUM ERINACEUS) - Nici o formulă pre-antrenament nu ar fi completă fără a folosi cea mai recentă tehnologie disponibilă, cum ar fi Extractul de mane Lion. Aceasta este acum un element fundamental în formulările avansate, datorită potențialului de a crește concentrarea și oxigenarea sângelui, spre deosebire de multe alte nootropice clasice de pe piață.


L-Tirosina - tirozina este un nootropic puternic care complimentează celelalte nootropice pentru a sprijini sarcinile cognitive care necesită concentrare. Singur este capabil să facă acest lucru în condiții stresante sugerate de cercetările clinice. Acest aminoacid puternic împachetează un pumn și complimentează destul de bine formula EVP-3D.


DIMETILAMINOETANOL (DMAE) - DMAE este implicat într-o serie de reacții care formează acetilcolina, un produs chimic care se găsește în creier și în alte zone ale corpului. Acetilcolina este un „neurotransmițător” care ajută celulele nervoase să comunice și s-a dovedit că are un efect pozitiv asupra concentrării și a atenției.


 FORMULĂ DE REZULTATE FIZICE EXTREME CONSTRUITE DE UN COACH CHAMPION

Norocos pentru tine, Hany a cedat în cele din urmă la cerințele clienților dedicați ai Evogen Nutrition și a lansat instrumentul său de calitate Pro Creator pentru a te oferi într-o mentalitate EXTREME pentru a te antrena la rezultatele # GET3D. Echipa Evogen a îmbrățișat deja ceea ce trebuie să fie extrem în ceea ce privește antrenamentul și suplimentarea și este dovedit în calitatea sportivilor noștri și a fizicilor lor. Dacă doriți să faceți parte din elită, depinde de dvs. să faceți următorul pas și # GET3D!

Mod de Administrare: Amestecati 1 cupa cu 300-400 ml de apa rece si consumati cu 20-30 de minute inainte de antrenament .

Atenție!!!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este contraindicat minorilor,produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.


Aromele se stabilesc la telefon dupa efectuarea comenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g

  • 249,00RON


Produse asemănătoare

Evogen Creatine  414g

Evogen Creatine 414g

Evogen CREATINE  Essential Seriers  conține un amestec puternic de creatine studiate știin..

179,00RON

Evogen Evovite  60 Tabs

Evogen Evovite 60 Tabs

EVOVITE folosește numai mineralele chelate de cea mai bună calitate. Aceste minerale sunt legate de ..

189,00RON

Evogen AminoJect 470g

Evogen AminoJect 470g

Cand vine vorba de aminoacizi de calitate, Evogen Nutrition a stabilit intotdeauna standardul cand v..

199,00RON

Evogen Evolog 60caps

Evogen Evolog 60caps

EVOLOG - Agent de separare a nutrienților avansați.Această combinație puternică nu numai că vă ajut..

239,00RON

Evogen EVP-X 292g

Evogen EVP-X 292g

Evogen EVP-X EVP-X este prescurtarea de la Evopoietin One Alpha ® . EV..

215,00RON

Evogen EVP-AQ  Aqueous 473ml

Evogen EVP-AQ Aqueous 473ml

Evogen EVP-AQ  Aqueous 473mlGlicerolul de la Evogen este un supliment nutritiv de tip PRE-WORKO..

269,00RON

Evogen GlycoJect 1000g

Evogen GlycoJect 1000g

Evogen GlycoJect 1000g- Solutia de incarcare a carbohidratilor pre- si post-antrenament de Evogen Nu..

239,00RON

Etichete: Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g