Anabolic Power

Cheia pentru ceea ce se întâmplă în organism atunci când mâncați o mulțime de carbohidrați se află în hormonii proprii ai corpului. Insulina este unul dintre principalele hormoni anabolizanți ai organismului, iar unii vor spune că este cel mai puternic - da, chiar mai puternic decât testosteronul. Este posibil ca insulina să fie ca o sabie cu două tăișuri - poate să taie ambele căi. În ciuda puterii sale anabolice, mâncați prea multe carbohidrați pe parcursul zilei, în special carbohidrații simpli și rezultatul va fi vârfurile de insulină - ceea ce înseamnă câștig de grăsime. Nu este scenariul pe care îl dorim!

Ah, dar despre puterea anabolică! Insulina controlează modul în care celulele din corpul dumneavoastră absorb și utilizează substanțe nutritive cum ar fi carbohidrații și proteinele. De asemenea, are un rol important în procesul de sinteză a proteinelor. Când mâncați carbohidrați, acestea nu numai că ajută procesul de creștere a mușchilor, ci și trage apă în mușchii dvs., ceea ce vă ajută să creați acel aspect plin de farmec pe care fiecare culturist dorește să îl vadă! Deci, carbohidrați înșiși nu sunt problema - ceea ce face insulina atunci când mâncați prea multe carbohidrați este.

Cel mai puternic insulină disponibilă

Ce se întâmplă dacă ați putea folosi un produs care ar putea folosi acei carbohidrați excesivi pentru creșterea musculară și reumplerea glicogenului în loc de depozitarea grăsimilor? Acum puteți, mulțumită Rich Piana 5% Nutriție!

5% Nutrition  pentru a crea o formulă inovatoare care imită puterea insulinei fără dezavantaj - introducând Freak Show! Știți 5% Nutriție - desigur, vă puteți aștepta la dozarea epică folosind doar ingrediente eficiente, concepute pentru a face ca acești carbohidrați extra să facă ceea ce doriți să facă.

Ingrediente 

Tiamina (B1) 100 mg - Un membru al complexului B de vitamine, tiamina este esentiala pentru metabolismul carbohidratilor precum si BCAA. (1) Una dintre funcțiile de tiamină este de a se lega cu ATP pentru a forma tiamină difosfat, care este o coenzima implicată în metabolismul carbohidraților. În plus, această coenzima joacă un rol în utilizarea pentozelor în șunta de monofosfat de hexoză, care este o cale alternativă de oxidare a glucozei.

Gymnema Sylvestre 1000 mg - Această plantă puternică de insulină provine din India și ajută la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge stabilă și la alimentația carbohidraților în celulele dumneavoastră musculare, care atrage, de asemenea, o mulțime de apă pentru plinătatea musculară nebună și are cercetarea pentru ao sprijini sus. (2)

V-am dat o doză imensă de 1 g - nu am avea altceva!

Banaba Powder 500 mg - Aceasta este una dintre cele mai puternice plante medicinale disponibile atunci când vine vorba de imitații de insulină, deoarece poate stimula eliberarea de glucoză în mușchii dvs., ceea ce înseamnă mai multă energie pentru putere prin cele mai brutale sesiuni de antrenament. De asemenea, va spori sensibilitatea organismului la insulină.

Când sa ajuns la doză, nu ne-am încurcat în jur - ne-am dorit doze care să facă treaba!

Berberine 350 mg - Această plantă puternică a câștigat destulă reputație pentru că a fost extrem de eficientă în reducerea glicemiei și creșterea absorbției de glucoză în celulele dumneavoastră musculare. (4) Acesta este un regulator serios de glucoză destinat meselor cu carbohidrați, astfel încât să puteți mânca acele carbohidrați înainte de antrenament și să le obțineți acolo unde trebuie să fie - muschii dumneavoastră!

Extract de scorțișoară 300 mg - acest condiment popular nu este doar un mare plus față de nenumărate rețete și alimente, de asemenea, de asemenea, sa demonstrat clinic că scade nivelul de glucoză din sânge.

Pepeni galbeni (4: 1) 300 mg - Acesta este un remediu vechi folosit pentru problemele respiratorii. Studiile clinice au arătat că pepene galben poate reduce nivelurile de glucoză din sânge în organism, precum și niveluri serice crescute de proteine. (6)

Na-R [+] - acidul alfa lipoic 200 mg - acidul alfa-lipoic este un acid gras care apare în mitocondriile fiecărei celule din corpul vostru. Acesta joacă un rol primordial în metabolismul energetic și este, de asemenea, bine cunoscut ca un antioxidant puternic. (7) Această formă atașează ALA la o sare de sodiu care o face extrem de solubilă și mult mai biodisponibilă decât ALA obișnuit. Lăsați-le la 5% pentru a utiliza cele mai bune ingrediente disponibile - la urma urmei, rezultatele despre care vorbim!

Cromul 400 mcg - Cromul este un mineral esențial care are un rol esențial în metabolismul insulinei, de fapt este absolut necesar ca insulina să funcționeze corect.

Fenugreek 100 Mg - Așteptați ... Schinduf? Nu este asta de obicei în boosters de testare? Da, este - dar Fenugreek sa dovedit, de asemenea, că ajută la scăderea nivelului de glucoză din sânge - așa că, desigur, l-am adăugat la Show Freak.

Nu există nici o comparație

Nu putea fi mai clar. Freak Show este o formulă puternică care vă poate aduce câștigurile la noi înălțimi! Nu există nici un alt simulator de insulină pentru a compara cu ceea ce oferă Freak Show. Dozarea eficientă a ingredientelor cercetate clinic pentru a efectua.

Ajutați-vă la atingerea nivelurilor maxime de pregătire și la maximizarea câștigurilor dvs. de mare înălțime cu acest imitativ de insulină de înaltă performanță!


Mod de Administrare:  Consumati  1 portie ( 6 capsule ) pe zi , recomandat cu prima masa principala 

Atenție!!!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este contraindicat minorilor,produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiiilor mici . Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

5% Rich Piana Freak Show 180caps

  • 189,00RON
  • 170,00RON

    10.05% OFF


Produse asemănătoare

BiotechUSA Brutal Anadrol 90 caps

BiotechUSA Brutal Anadrol 90 caps

BRUTAL AnadrolBrutal Anadrol este ultimul pas înainte de steroizi. Dacă vrei să ajungi ca şi cultu..

97,00RON

Now TestoJack 200 60caps

Now TestoJack 200 60caps

Testo jack 200  de la NOW foods este o combinatie super-puternica de ingrediente din ..

139,00RON

5% Rich Piana Post Gear 240caps

5% Rich Piana Post Gear 240caps

5% Rich Piana Post Gear , echilibrați-vă hormonii și păstrați-vă câștigurile. Dacă sunteți ca mulți..

209,00RON

5% Rich Piana Keto Asalt 252g

5% Rich Piana Keto Asalt 252g

Procesul de a vă pune corpul într-o stare ketogenică poate fi o experiență de impozitare. Organismul..

186,00RON

Etichete: 5% Rich Piana Freak Show 180caps